51 | Interviu Adi Hădean

 

Adi Hădean este omul care a făcut din gastronomie nu doar o meserie ci o misiune. De la farfurie, la educație și responsabilitate.

În episodul de astăzi vorbim despre verbul care îl definește, gustul copilăriei, valorile personale dar și ce înseamnă o viață trăită cu sens. Pe lângă acestea, te invit să descoperi ce crede despre România de azi, despre bunătate dar și cum definește succesul. La final, ne-am jucat puțin: ce ar găti pentru Trump, Nicușor Dan, Anna Wintour sau chiar David Popovici.

În partea a doua a episodului, plecând de la discuția cu Adi despre curajul de a renunța, psihoterapeutul Cristina Schmidt vorbește despre renunțare ca un act de introspecție dar și ca un întreg proces. Ce ïnseamnă să lași în urmă ceea ce nu te mai reprezintă?

Lasă-mi un comentariu cu ce a rămas în tine ascultând acest episod.

Next
Next

50 | Interviu Amalia Enache